Mari Saukkonen

Psykoterapeutti (VET, ratkaisukeskeinen), sertifioitu EMDR-terapeutti, sertifioitu EMDR-työnohjaaja ja EMDR-fasilitaattori. Lisäksi mm. sensomotorinen psykoterapiakoulutus tasot I ja II, kliinisen hypnoterapian 1-vuotinen koulutus, laillistettu psykologi, VTM

Mahdollisuus ottaa uusia asiakkaita: Ei

KELA-OIKEUDET: yksilöpsykoterapia

MITÄ PALVELUJA TARJOAN JA KENELLE: Aikuisille yksilöpsykoterapiaa (lyhyt- ja pitkäkestoista), konsultaatioita, työnohjausta, EMDR-työnohjausta.

LYHYT ESITTELY YLEISESTI: Koetko ahdistuneisuutta, uupumusta, masentuneisuutta? Oletko kokenut jotain traumaattista?  Mikä on toivomasi tulevaisuus? Työskentelen integratiivisesti hyödyntäen asiakkaan tarpeiden mukaan erityisesti EMDR-terapiaa, kehollisia menelmiä ja mielikuvaharjoituksia.  Lähtökohtana on se, mitä kohti haluat mennä. Sen pohjalta tutkitaan, mitä voisi tehdä toisin nyt ja toisaalta voidaan poimia valikoiden työstettäväksi niitä menneitä kokemuksia, joilla näyttäisi olevan yhteys nykyhetken ongelmiin. EMDR-terapiassa voidaan vaikeita kokemuksia ja nykyisyyttä häiritseviä muistoja työstämällä saada aikaan muutoksia mm. mielikuvissa, tunteissa, kehon reaktioissa ja uskomuksissa. Työskentelyn kohteena voivat olla esim. kokemukset ihmissuhteissa, kotona, koulussa, työpaikoilla tai vaikkapa terveydenhuollon asiakkaana, omaan tai läheisen sairastumiseen, onnettomuuksiin, läheisen menetykseen tai väkivaltaan liittyvät kokemukset.

Yhteystietoni: marisaukkonen@marisaukkonen.fi, puh. 050-4313323, www.marisaukkonen.fi