Oletko psykoterapeutti ja haluat työskennellä yhteisössä? Psykoterapiatorilta voit vuokrata itsellesi oman huoneen, josta maksat kiinteää kuukausivuokraa ilman prosenttiveloituksia. Samalla tulet osaksi yhteisöä, eikä sinun tarvitse tehdä töitä yksin – mm. kerran viikossa syömme yhdessä lounaan, pikkujouluaikaan menemme yhdessä ulos ja päivän kuluessa vaihdamme kuulumisia keittiössä.

Meillä on tilava odotustila, jonne asiakkaat pääsevät itse tulemaan. Sinun ei siis tarvitse päivystää asiakastasi, vaan tauot ovat kokonaan omaa aikaasi toisin kuin ilman odotustilaa työskenteltäessä. Meillä on lukot kaikissa vastaanottohuoneiden ovissa, joten voit jättää paperisi yms. pöydällesi kun itse käyt vaikka keittiössä. Meillä on myös valokuitukaapeli, joten nettiterapia yleensä sujuu hyvin mikäli asiakkaalla on riittävän nopea yhteys.

Psykoterapiatorilla on terveydenhuollon toimintaluvat, joten toiminimen lisäksi voit toimia meillä oman terveydenhuollon osakeyhtiösi kautta halutessasi.

Toimintaideamme poikkeaa monista muista keskuksista siinä, että me vuokraamme vain kokonaisen huoneen, jonka voit kalustaa haluamallasi tavalla. Voit ottaa vastaan asiakkaita niin paljon kuin haluat, tehdä rauhassa kirjallisia töitä, lukea, hoitaa sähköposteja tai vaikka rentoutua. Päätät täysin itse minkä verran asiakkaita otat. Hinnaltaan Psykoterapiatori on kokoaikaiselle psykoterapeutille vuodessa jopa kymmenentuhatta euroa edullisempi kuin prosenttiperiaatteella toimiva keskus – josta et yleensä kalliimmasta hinnasta huolimatta saa huoneen käyttöösi kuin vastaanoton ajaksi.

Asiakkaiden löytäminen, laskutus, videoterapiaistunnut yms. hoituvat helposti vaikkapa Minduun avulla – teemme sen kanssa läheistä yhteistyötä. Mutta olet vapaa käyttämään myös muita järjestelmiä. Laskutuksen tekemiseen menee yleensä muutama tunti kuukaudessa.
Pyrimme rakentamaan keskustamme niin, että siellä olisi edustettuina monipuolisesti erilaista osaamista ja eri suuntauksia. Jos olet halukas sitoutumaan yhteisöön, niin ota yhteyttä. Jutellaan siitä vastaako Psykoterapiatori sinun tarpeitasi ja täydentäisikö sinun osaamisesi Psykoterapiatorin palveluvalikoimaa.

Psykoterapiatorin käytännön toiminnasta vastaavat ja psykoterapeutit Juha ja Ari. Molemmat myös ottavat vastaan asiakkaitaan keskuksessa. Juhan yhteystiedot ovat: juha.karola@kolumbus.fi ja Arin ari.marjovuo@elisanet.fi. Ota yhteyttä!

Löydä perille