Oletko psykoterapeutti ja haluat työskennellä yhteisössä? Psykoterapiatorilta voit vuokrata itsellesi oman huoneen, josta maksat kiinteää kuukausivuokraa ilman prosenttiveloituksia. Samalla saat ympärillesi joukon osaavia terapeutteja, joiden kanssa voit vaihtaa päivän kuluessa ajatuksia ja tunnelmia.

Meillä on tilava odotustila, jonne asiakkaat pääsevät itse tulemaan. Sinun ei siis tarvitse päivystää asiakastasi, vaan tauot ovat kokonaan omaa aikaasi – toisin kuin ilman odotustilaa työskenneltäsessä. Meillä on lukot kaikissa vastaanottohuoneiden ovissa, joten voit jättää paperisi yms. pöydällesi kun itse käyt vaikkapa keittiössä. Meillä on myös valokuitukaapeli, joten nettiterapia yleensä sujuu hyvin mikäli asiakkaalla on riittävän nopea yhteys.

Psykoterapiatorilla on terveydenhuollon toimintaluvat, joten toiminimen lisäksi voit toimia meillä oman terveydenhuollon osakeyhtiösi kautta halutessasi.

Meiltä voit vuokrata kokonaisen huoneen, jonka voit kalustaa haluamallasi tavalla. Voit ottaa vastaan asiakkaita niin paljon kuin haluat, tehdä rauhassa kirjallisia töitä, lukea, hoitaa sähköposteja tai vaikka rentoutua. Hinnaltaan Psykoterapiatori on kokoaikaiselle psykoterapeutille vuodessa jopa kymmenentuhatta euroa edullisempi kuin prosenttiperiaatteella toimiva keskus.

Asiakkaiden löytäminen, laskutus, videoterapiaistunnut yms. hoituvat helposti vaikkapa Minduun avulla – teemme sen kanssa yhteistyötä. Mutta olet vapaa käyttämään myös muita järjestelmiä. Laskutuksen tekemiseen menee yleensä muutama tunti kuukaudessa.
Pyrimme rakentamaan keskustamme niin, että siellä olisi edustettuina monipuolisesti erilaista osaamista ja eri suuntauksia. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä.

Psykoterapiatorin käytännön toiminnasta vastaavat ja psykoterapeutit Juha ja Ari. Molemmat myös ottavat vastaan asiakkaitaan keskuksessa. Juhan yhteystiedot ovat: juha.karola@kolumbus.fi ja Arin ari.marjovuo@elisanet.fi. Ota yhteyttä!

Löydä perille